Divendres 14 i diumenge 16 de juny


EL PEIX D’OR 

Conte rus adaptat per a Teatre de Titelles

El Peix d’Or és un dels contes de tipus cíclic on el protagonista ha de repetir diverses vegades la mateixa acció màgica, amb resultats diferents.

Ens parla d’una parella de pescadors pobres i de les seves estranyes relacions amb un peix màgic que els hi dona tot allò que demanen.

És una aproximació al drama de l’ambició desmesurada.

LLOC:

TEATRE PRINCIPAL d’Arenys de Mar
Carrer de l’Església, 45-47
08530 Arenys de Mar 

HORA:

Divendres 14 les 10 h
Diumenge 16 a les 10 h

Del 24 al 30 de maig a Mallorca

El Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca és un referent crucial de la indústria creativa i cultural de l’illa des de la seva creació l’any 1999. Tenim com a objectiu principal promocionar i divulgar les darreres i més representatives propostes escèniques del gènere de les teresetes, els objectes, les ombres, el moviment i arts associades, en una programació que recupera les tradicions alhora que treballs d’avantguarda en produccions internacionals, nacionals i de casa.

La Companyia Binixiflat participa al Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca amb 5 funcions de «En Pere de la Plaça», versió lliure d’en Pere Beneit, personatge recurrent a moltes rondalles.

EN PERE DE LA PLAÇA

Una rondalla mallorquina adaptada per ésser representada en teatre de titelles.

En Pere és, diuen, el beneit del seu poble. Parla amb els animals, es refia de tothom i tothom se’n riu d’ell. En Pere viu amb sa mare i no sap fer gran cosa. És per això que li manen petites feines com ara anar a vendre la mel o una peça de roba. Ell s’equivoca i sa mare ja no sap què fer. Se’n riuen d’ell i li procuren prendre el pèl. Tal vegada les coses no siguin sempre així i els beneits no siguin tan babaus com sembla.

ACTUACIONS:

Divendres 28

18:00 h CLAUSTRE DE SANT BONAVENTURA, LLUCMAJOR 3 €

Dissabte 29

12:30 h PALMA, PATI DE LA MISERICORDIA 1€

18:00 h ALARÓ, PARC DE SON TUGORES de franc

Diumenge 30

12:00 h ANDRATX, CLASTRA DEL CASTELL DE SON MAS de franc

18:00 h CEIP, COSTITX de franc

Trobaràs tota la informació a http://elasticnou.cat/