AVÍS LEGAL

PROTECCIÓ DE DADES

Tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat i realitzar la seva facturació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que puguin derivar de l’acompliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recollides. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si estem tractant les seves dades personals, pel que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant Gabriel Porcel López, Avinguda de Panagall, 7 08358 Arenys de Munt o a l’adreça de correu electrònic hola@binixiflat.cat, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l’exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’autoritat nacional de control dirigint-se a aquests efectes a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, C / Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid.

Així mateix, BINIXIFLAT informa que dóna compliment a la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i et demanarem el teu consentiment a el tractament del teu correu electrònic amb fins comercials en cada moment.

LSSICE

A més, et comuniquem que en virtut de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en cap cas utilitzarem les dades per realitzar SPAM, no et anem a remetre publicitat o altres comunicacions amb aquesta finalitat sense que tu ens ho hagis sol·licitat o ho hagis consentit a través de les vies indicades en l’anterior apartat. Encara havent donat el teu consentiment, et recordo que pots sol·licitar la teva baixa en qualsevol moment.

COOKIES

BINIXIFLAT pot utilitzar Galetes pròpies i de tercers, per a oferir-te un millor servei.

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

Com usuaris i usuàries de la nostra web, www.binixiflat.cat, al navegar lliurement per ella, acceptes i dónes consentiment, a Gabriel Porcel López per utilitzar la informació amb les finalitats descrites anteriorment.

CANVIS EN LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

T’informem, que podem canviar aquesta Política de Privacitat en qualsevol moment, per poder adaptar-nos a qualsevol nou requeriment legal. Et recomanem, que passis per aquest apartat de forma regular per assegurar-te que coneixes els últims detalls.